Winkel

Onze heerlijke belegde broodjes.

Bij ons vind je de lekkerste verse belegde broodjes voor je lunch. Of je nu zin hebt in een smos, een préparé, een martino of een krab, wij hebben het allemaal. Onze broodjes zijn krokant, vers en rijkelijk belegd met onze eigen charcuterie of salades. Je kan kiezen uit grijs, wit of meergranen brood, en we doen er altijd een ruime portie groentjes bij. Onze warme broodjes zijn ook een echte aanrader. Probeer bij ons ook enkele specialiteiten zoals een broodje Farao, Mieke of een broodje Leopoldspark. Kom snel langs in onze winkel en ontdek ons uitgebreid assortiment aan verse belegde broodjes, bestellen is ook mogelijk.

Heb je geen tijd om in de winkel te bestellen? Geen probleem, je kan nu ook je broodje online bestellen. Maak een keuze op onze website en betaal gemakkelijk online! Je kan je bestelling afhalen op een tijdstip naar keuze in onze winkel. Zo kan je genieten van een heerlijke lunch zonder te wachten aan de kassa. Bestel vandaag nog je broodje online en proef het verschil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *