Winkel

Ontdek onze nieuwe ambachtelijke beenhouwerij in de winkel.


We hebben goed nieuws voor alle vleesliefhebbers! Vanaf nu kun je in onze winkel terecht voor het beste vlees uit omstreken. Spar Leopoldsburg is sinds kort terug begonnen met een ambachtelijke slager. Hier wordt elke dag vers vlees gesneden, van rund tot varken, van kip tot lam. Je kunt kiezen uit verschillende soorten en maten, en je krijgt altijd de beste kwaliteit.

Onze slager is een vakman, die je graag adviseert over de bereiding en de kruiding van je vlees. Of je nu een biefstuk wilt bakken, een gehaktbal wilt draaien of een stoofpotje wilt maken, bij het Vlezeke vind je alles wat je nodig hebt. Kom dus snel langs en ontdek ons heerlijke assortiment. Je zult er geen spijt van krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *