Winkel

De nieuwe warme snacks bij Spar Leopoldsburg.

Beste klanten,

Wij hebben goed nieuws voor u! Vanaf nu kunt u in onze winkel Spar Leopoldsburg genieten van heerlijke warme snacks die a la minute afgebakken worden in onze oven. U kunt uw smaakpapillen verwennen met een kroket broodje, een knapperig broodje gevuld met een romige kroket, of met een pizza ciabatta, een smeuïge pizza op een ciabatta broodje. Wij hebben verschillende pizza’s voor u, zoals ham en kaas, margherita of salami. Of wat dacht u van een worstenbroodje, een zacht broodje met een sappige worst? Wij hebben ook een worstenbroodje kip voor de liefhebbers. Onze pizza’s zijn niet traditioneel maar het zijn vierkante en kleinere pizza’s die perfect passen bij een tussendoortje of een snelle lunch. Kom snel langs en probeer ze uit! U zult er geen spijt van krijgen. Wij hopen u snel te zien in onze winkel Spar

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *